Vinderup Lystanlæg

Vinderup anlæg er anlagt i 1917 med adskillige kanaler/vandløb/damme i anlægget. I årene efter er mange af anlæggets elementer kommet til.

Der er adskillige mindesmærker og skulpturer i anlægget med informationstavler. Der er etableret indhegnet legeplads i 1958-59 med overdækket borde-bænkesæt, senest renoveret i 2020. I 1960 blev der bygget voliere og toiletbygning.
Parken passes og vedligeholdes i et samarbejde mellem kommunens ansatte og frivillige fra ”Vinderup Voliere- og flagpasserlaug” og ”Hakkedrengene”.

Der foregår løbende forskellige aktiviteter i anlægget, bl.a. Sankt-Hans fest, 1. maj demonstrationer, besøg af dagplejemødre, koncerter og meget mere.

Vinderup har det hele

Foreninger

Vær aktiv i Vinderup.
Vi har foreninger for alle.

Seværdigheder

Tag på udflugt i området. Vi har seværdigheder i verdensklasse.

En spændende historie

Vinderup kom med toget. Læs den fascinerende historie.

Spisesteder og overnatning

Spis godt. Og bo godt. Det kan du i Vinderup.

Butikker

Vi har et blomstrerende butiksliv med noget til enhver smag.

Virksomheder

Et rigt og driftigt erhvervsliv tæt på motorvejen.

Om vinderup.dk

Vinderup.dk er en fælles byportal etableret af borgerforeningen i Vinderup. Formålet er at give borgere og gæster et hurtigt overblik over alt det, der foregår i Vinderup. Vi gør byen attraktiv for alle, der bor her – og for nye tilflyttere. Velkommen til Vinderup.

Kontakt

Foreninger, virksomheder, butikker etc. kan alle blive en del af vinderup.dk og blandt andet få begivenheder af fælles interesse i kalenderen.

Rasmus Visholm
Tlf.  5072 5620
Mail: vinderupbh@gmail.com

Kevin Feliciano, Webmaster
Tlf. 6022 5065
Mail: kevin@feliciano-media.com