Bogcafé

  • Dato7. oktober 2020
  • Tidspunkt16:30
  • StedVinderup Bibliotek
  • PrisGratis
  • ArrangørVinderup Bibliotek

Når blæsten går lidt for frisk, og de mørke timer overtager dagens lys – så er det tid til at blive indfanget af efteråret og vinterens læsning, men hvilke titler skal du vælge?

Denne eftermiddag giver to lokale bibliotekarer deres bud på, hvad du kan fylde i biblioteksposen eller online-kurven, når du besøger biblioteket.

Jonna og Søren læser vidt forskellige bøger, og der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med bogvognen parkeret i front pakket med god litteratur, og måske også med anbefalinger fra biblioteteks andre hylder med film og brætspil – så du er inspireret til at opleve nye verdener.

Velkommen på dit lokale bibliotek.

Du kan hente gratis billetter på holstebrobibliotek.dk

Om vinderup.dk

Vinderup.dk er en fælles byportal etableret af borgerforeningen i Vinderup. Formålet er at give borgere og gæster et hurtigt overblik over alt det, der foregår i Vinderup. Vi gør byen attraktiv for alle, der bor her – og for nye tilflyttere. Velkommen til Vinderup.

Kontakt

Foreninger, virksomheder, butikker etc. kan alle blive en del af vinderup.dk og blandt andet få begivenheder af fælles interesse i kalenderen.

Mette Marie Thomsen
Tlf. 4225 2726
Mail: mmthomsen66@gmail.com

Kevin Feliciano, Webmaster
Tlf. 6022 5065
Mail: kevinfeliciano@audenz.dk